Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/d/4/skraddarnshus.se/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8
Skräddare och modist i Göteborg.
Skräddare och modist i Göteborg.

Om skräddarns hus

Skräddarns hus är ett väletablerat skrädderi, eller kreativ studio som vi gärna vill kalla oss, på kaserntorget 8 i centrala Göteborg. Hos oss arbetar damskräddare, klänningsskräddare, herrskräddare, teaterkostymörer och modister. Här formger och tillverkar vi plagg och produkter efter dina egna mått och önskemål.

 

Du som vill lära nytt eller lära dig mer kan gå kurser hos oss. Du är också välkommen med dina önskemål om kurser hos oss.

Vi anordnar möhippor och andra kreativa kvällar och workshops för dig och ditt företag eller kompisgäng utefter era önskemål, då vi t ex. presenterar vad vi gör och visar hur skräddare och modister arbetar.

Förutom allt detta kan du även köpa material hos oss i vår ateljé t.ex. är vi återförsäljare av kvalitetstyger från James Hare, Holland & Sherry, Loro Piana m fl. Kom upp och undersök vårt utbud av siden, ull, spetsar, kashmir, linne och skjorttyger. Du kan även köpa vattulin, domestik, tagel, vaddar, kritor, tråd, syringar, vax och andra skrädderi- och modisttillbehör till dina sömnadsprojekt.

Välkomna att kontakta oss!

Taggar: , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

031 - 132 770

KASERNTORGET 8, 411 18 GÖTEBORG

Skräddare och modist i Göteborg.